Lekundje termeti ne vendin tone. Ja sa ishte magnituda dhe epiqendra

Diten e sotme jane ndjere lekundje termeti ne vendin tone.

Sipas Qendrës Sizmologjike Evropiane termeti eshet ndjere ne juglindje te Shkodres por fatmiresishte nuk ka pasur probleme.

Ndersa nje termet tjeter eshte ndjere ne Durres dhe ne Lezhe tërmeti kishte magnitudë 3,4 ballë.

Sizmologet raportojne se nuk duhet te keni frike pasi termete te tilla jane normale dhe nuk kane pasoja.