Lista e plote me emrat e qytetarëve që përfitojnë dëmshpërblimin për tërmetin

Publikohet nje liste me emrat e personave qe do te marrin ndihme ne qytetin e Durresit.

Lista ka 8782 banorëve të qytetit të Durrësit do të kalojë në orën 14.00 për miratim në mbledhjen e Këshillit Bashkiak.

Vlen të theksohet se bashkia nënvizon në krye të listës se:

“Vazhdimi i proçedurës, për lidhjen e kontratës midis aplikuesit dhe Bashkisë do të realizohet vetëm pasi të vërtetohen dhe të plotësohen kriteret ligjore në raport me kthim pergjigjen e Drejtorise Vendore te Agjencise Shteterore e Kadstres Durrës lidhur me pronesite e aplikuesve dhe familjet e tyre. Do te perjashtohen nga granti i rikonstruksionit ato aplikante te cilet pas hartimit te akt ekspertizes se thelluar nga Instituti i Ndertimit do te kategorizohen ne programet e rindertimit.”

Ne fotot me poshte eshte nje pjese e tyre por per me shume duhet te kontatoni ne zyrat e bashkise