Lule të vetmuara/ Kemal tenton t’i bëjë shume keq Ejlylit, ja ç’do ndodhë nesër ne kete serial

Seriali me i ndjekur dhe shume i bukur plot seri te bukura dhe shume emocionuese.

Ja cfare do ndodhe neser ne Lule të vetmuara.

Gynej i thotë Defnes se e shikon atë si motër. Defne për të shpëtuar nga situata thotë se është e dashuruar me profesor Toprakun.

Mesude mëson se Kemali jeton. Defne fton në shtëpi Meralin dhe i dhuron një varëse. Dikush merr në telefon Ejlylin por nuk i flet.

Ejlyl dyshon se pas telefonatës fshihet Kemali.

Tefik i tregon Defnes dhe Serkanit se ai është dashuruar me dikë tjetër dhe do qe jeta e tij te ndryshoj njehere e pergjithmone. Feride fton Ejlylin në shtëpinë e saj per te treguar dicka.

Toprak fton Feriden të dalin së bashku por ajo nuk pranon sepse nuk do.

Ejlyl insiston që Feride dhe Toprak të dalin bashkë. Kemal futet në shtëpinë e Ferides dhe e merzit ate perseri Ejlylin.

Ai kërkon që Ejlyl t’i kthejë florinjtë sepse ai i ka te tija. Toprakut nuk i punon motorri dhe ai e Feride vonohen për në shtëpi dhe nuk eshte mire.

Kemal tenton t’i bëjë keq perseri Ejlylit por ajo i zhmanget.

Ejlyl kërkon ndihmë dhe për fat të mirë Feride e Toprak e dëgjojnë. Kemal largohet para se të kapet.

Toprak e sheh Kemalin duke u larguar por nuk e di që ai është njerku i Ejlylit. Ejlyl e gënjen Feriden dhe i thotë se po shihte makth./