Me fustan të gjatë, e shami të kuqe, nusja e Elvisitt si princeshë e vërtetë (Foto)

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij.

Elvisi nuk ngu ron që të jetë pranë publikut bashkë me të gjithë familjen e tij, të cilën e prezanton si gjënë më të vlefshme që mund të posedojë njeriu. Ai për të ndarë momentet më të bukura me gruan dhe fëmijët e tij shpesh përdor edhe rrjetet sociale ku nd iqet nga mijëra persona.Së fundmi Elvisi ka publikuar një foto në të cilën shihet bashkë me gruan e tij e cila po duket tejet bukur.

Zonja ҫdoherë di të bëjë komb inimin e duhur mes fustanave dhe shamive që vë në kokë.