Mjekët e shpallën të vdekur. 16 vjecarit i ndodh mrekullia në spital

Një djalë 16-vjeçar nga Teksasi, i cili pësoi arrest kardiak duke u ushtruar në palester u ringjall mrekullisht vetëm dy orë pasi u shpall i vdekur nga mjekët.

Ai u dërgua me urgjencë në spital dhe mjekët bënë cmos për ta shpëtuar por i prenë shpresat pasi gjendja e 16 vjecarit u përkqësua dhe mjekët nuk i dhanë më shanse për jetën.

Por ndodhi mrekullia djali u permend dhe te gjithë u shokuan.

Ai filloi të lëvizte dhe të gjithe mbeten pa fjalë.

Mjeket jane habitur nga ky rast ku pane qe djali u rizgjua pasi te gjithë menduan se ai nuk kishte shanse për jetën.

Tashmë 16 vjecari është në gjendje të mirë dhe shendeti është përmirësuar.