Mjeku i njohur ben apelin e forte per virusin: Mos i lini shqiptarët në këtë derexhe

Petrit Vargu mjeku i Urgjencës së Qendrës Spitalore “Nënë Tereza” ai ka reaguar ndaj virusit qe po behet publik ne Itali dhe te gjithe presin se mbase ky virus vjen ne shqiperi.

Por me e bukura eshte se ne shqiperi nuk behen analizat qe keshtu ato cohen ne berlin sepse atje jane aparaturat per te bere analizat e duhura.

Doktori ka bere nje apel ne rrjetet sociale:

“Çuditërisht gjithë ata që kanë marrë ofiqe, shefa shërbimi e më lart, sheqerosin situatën duke arritur deri aty sa të thonë që e bëjnë analizën për virusin në kohë rekord. Po kontroll-analiza në Berlin a hyn në rekordin tuaj? Pse i çoni në Berlin kur jeni kaq të saktë, apo për të harxhuar paratë e popullit? Po ju të kollarisurit e PD-së që shpalosni programe dhe na tregoni drejtimet e duhur të shëndetësisë ku jeni dhe pse nuk flisni? Mos e lini Shqipërinë dhe shqiptarët në këtë derexhe!,”-shkruan mjeku.

Shpresoj ta hedhim ne paqe.