Ndahet nga jeta diten e sotme gazetari i njohur i RTSH

Ndahet nga jeta gazetari Milto Baka. Ai ishte ne moshen 77-vjeçare.

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë ben me dije lajmin ku ka dhënë një mesazh ngushëllimi për familjarët e Bakës.

Milto Baka mbajtur detyrën e shefit të Departamentit të Informacionit në RTSH.Dhe ka pasur nje karriere te gjate ne media