Ndahet nga jeta doktori i njohur shqiptar

Ndahet nga jeta Dr. Fehmi Haxhaj

Dr. Fehmi Haxhaj ishte specialist i Mjekësisë Familjare me prejardhje nga Stanovci i Epërm, qyteti i Vushtrrisë. Specializimin për mjekësi familjare e përundoi në vitin 2002 në Kosovë.

Për vite me radhë u shërbeu qytetarëve në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familje në qytetin e Vushtrrisë.
Oda e Mjekëve të Kosovës i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij.