Stuhi me bresher. Demton shtepit te mbjellat dhe thyen xhamat e makinave

0
6477

Pas diteve te nxehta moti kete fundjave pritet qe temperaturat te ulen ndersa ne Fush Arrez bresheri ka demtuar te mbjellat dhe shkaterron cdo gje.

Bresheri ishte kaq i forte sa ka demtuar catit e shtepiave dhe xhamat e shtepive.

Deme ka pasur dhe tek bletaria dhe te mbjellat.

Zyra e Emergjencave Civile në bashkëpunim me Njësitë Administrative, kryetarët e fshatrave, po bëjnë të mundur evidentimin e dëmeve që janë krijuar nga kjo situatë e pazakontë.