Nena lind femijen e 7. Cudit te gjithe me ate qe thote

0
3898

ITALI- Familja behet me 7 femije dhe prindërit kane thene se: “Është pak e vështirë, por ne nuk mërzitemi”

Natën mes 1 dhe 2 qershorit lindi Filomena. Ajo do të jetë motra më e vogël e Alex 15, Marzia 13, Samuel 10, Fabiana 7, Nicolò 4 dhe Désirée Pia 2

Filomena, një vajzë e bukur me peshë 3.2kg. Megjithatë, Filomena është femija e shtatë e çiftit.

Nena eshte shpreshur se:“Fëmijët janë një emocion unik për mua.Në shtëpi ka gjithmonë një atmosferë feste dhe zhurme, mund të them që nuk mërzitemi kurrë” tregon Leonarda.