Njihuni me djalin e Michael Jackson. Kopje si babai i tij. Foto

0
6802

Në vitin 1996, Michael u martua me Debbie Rowe. Ajo ishte një infermiere dhe një mike e tij prej kohësh. Nga bashkimi i tyre erdhën dy fëmijë, një djalë i quajtur Michael Joseph Jackson Jr, i njohur zakonisht si Princi. Si dhe një vajzë të quajtur Paris-Michael Katherine Jackson. Sidoqoftë, marrëdhënia midis Michael Jackson dhe Debbie Rowe gjithashtu përfundoi me divorc në 1999.

Blanket tani është 21 vjeç dhe tani mban një emër tjetër. Bota e njeh tani si “Bigi” Jackson, dhe ai është rritur në një ngjashmëri të çuditshme me babain e tij të famshëm. Kur ai buzëqesh, fansat e Michael Jackson u cuditen për ngjashmërinë e tij të jashtëzakonshme.

Çfarë është Bigi deri tani?
Bigi Jackson nuk ndoqi gjurmët muzikore të babait të tij si dy vëllezërit e motrat e tij më të mëdhenj. Ai vendosi të merrte jetën e tij në duart e tij dhe zgjodhi një rrugë krejtësisht të ndryshme brenda industrisë së argëtimit. 21-vjeçarja tani jeton në Calabasas të Kalifornisë dhe ka zgjedhur karrierën e filmit. Në dokumentarin Jacksonology: Our Story të vitit 2012, Bigi përmendi se ëndërronte të bëhej regjisor. Kjo ishte diçka që Michael Jackson dyshohet se e mbështeti. Duke u rritur, Brigi pëlqente të bënte filma të vegjël shtëpiak nëpër shtëpi. Ata në përgjithësi luanin me yje vëllezërit e motrat dhe kushërinjtë e tij.