Përdorni logjikën tuaj dhe ai gjeni dy gabimet në këtë foto?

Po ti beni nje shikim me hollesi kjo foto duket perfekte por jo ajo ka 2 gabime qe te gjithe i duket e pa zgjidhshme.

Kjo foto ju sdidon vemendjen tuaj dhe nuk ju duhen as matematik as ndonje shkence per ti llogaritur.

Stacioni i autobusit, ky ilustrim ka 2 gabime.

Ai mund t’i gjeni dot?

Ata që nuk i gjejnë këto dy gabime, përgjigjen e keni më poshtë:

Per te gjithe ata qe nuk e gjeten mungon pasqyra dhe fshirsja e xhamit.