Pas 23 vite martesë, burri tregon se bashkëshortja ime ka vetëm lot në sy

Familja është gjëja më e shtrenjtë dhe nuk është asnjëherë vonë për t’ju treguar dashurinë dhe mirënjohjen. “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan solli ditën e sotme historinë e veçantë të familjes Shima.

Spartaku ka treguar në studio varësinë e tij ndaj alkoolit dhe sesi kjo gjë ka shkaktuar probleme dhe debate në familjen e tij. Ai është i martuar prej 23 vitesh me znj.Selvia dhe kanë dy fëmijë.

Pas një tragjedie të ndodhur në familjen e tij, Spartaku kaloi në depresion dhe u përpoq ta gjente ngushëllimin tek alkooli. Pavarësisht se gruaja dhe fëmijët i gjendeshin gjithmonë pranë, ai sërish ju shkaktonte atyre lot dhe dhimbje.

Shikoni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *