Pas 24 ditë nën rrënoja del i gjalle kali që cuditi ekipin e shpetimit. Video

0
100

Diten e sotme eshte nxjerr nje kal nga rrenojat e termetit ne Turqi te dates 6 shkurt. Kali kishte 24 dite nen rrenoja.

Ekipi i shpetimit ka shpetuar kalin qe ishte nen rrenoja.

Ata u habiten nga zhurma qe bente poshte rrenojave dhe menjere kane filluar gerrmimet dhe me pas kane zbuluar kalin.

Pasi eskavatori filloj gerrmimet per te hequr rrenoja kali del ne gjendje te mire dhe eshte derguar per tek veterineri.

Dhe pas kontrrollit nga veterineri kalin do ta marr perseri pronari qe e kishte.

Me poshte shikoni videon