Pas largimit te Ermiones vjen perseri zarfi i zi dhe largon banoren pasi kercenoi Luizin

0
182

Dea lexon zarfin e zi te dytin per diten e sotme.

Pas Ermiones eleminohet menjehere nga loja aktorja e mirenjohur Eva Alikaj.

Per shkak te nje debati me Kristin per proven javore i cili ka agravuar deri ne kercenime personale.

Fjala e fundit pas largimit Eva; yt ate do te turperohet per ty.