Qytetari gjen kuletën të mbushur me euro dhe bën xhestin e papritur

Ne shqiperi ka dhe njerez te mire dhe ta mendosh qe sot te vjedhin per 1000 lek jo me per nje kulet me 430 euro

Brenda ne kulete kan qen dhe kartat e bankes dhe leje qendrimi Italiane.

Përveç kësaj, ai thotë se brenda në portofol janë edhe kartat e bankës dhe një permeso(leje qëndrimi) italiane.

Pasi qytetari ka gjetur kuleten i eshte drejtuar JOQ per te gjetur personin qe i perkiste kuleta.JOQ