Qyteti i Venenzias i zhytur në ujë – Pamjet e fundit

0
100

Qyteti vierior italian eshte zhytur i tëri në ujë nga shirat e shumte qe kane rene ditet e fundit.

Situata e veshtire per banoret vendas dhe turistet e shumte qe vizitone qytetin


Pamjet e minutave të fundit tregojnë se situata eshte fatmirësisht drejt permirësimit