Shikoni se si lekundet studio e Sonila Mecos dhe publiku iken me vrap.Video

Shqiperia vazhdon te lekundet nga 26 nentori i 2019 dhe ende lekundjet vazhdojne edhe sot por pa probleme.

Lëkundjet e tërmetit diten e djeshme të orës 21:15 minuta janë ndjerë edhe në studion e lajmeve në Ora News dhe në emisionin “Tempora”.

Ishin lekundje ku te gjithe dolen ne rruge dhe pritet deri sa te qetesoheshin.

Lekundje te tilla do te jene prezente te shqiptaret qe keshtu duhet te jemi te kujdesshem.

Ne videon me poshte do te shikoni se si shtanget ne emision live nga lekundjet sizmike.

Tempora eshte lekundur si kurre me pare dhe per me shume shikoni videon.