Surprizat e motit po vijne, dimri po troket dhe zbardhet vendi nga Debora.

“Surprizat” e motit nuk kane fund, dimri po troket dhe zbardhet vendi nga Debora.

Zyrtarisht ne jemi ne stinen e vjeshtes, por duket se dimri ka trokitur ne disa zona malore te vendit.
Ne malin e Gjallices dhe ne majen e Gramozit ka zbardhur bora e pare. E ndaj pritet qe te kete ulje te temperaturave.

Majat e maleve ne Kukes mbi 1900 metra mbi nivelin e detit kane sjelle ulje te temperaturave.

Pritet qe te kete vazhdimesi uljesh te temperaturave dhe bora pritet te zbrese dhe ne zonat e ulta te vendit.

Ndersa reshjet e shiut te disa diteve me pare kane permiresuar situaten hidrike te kaskades se hidrocentralit te Drinit.

Niveli i ujit ne basenin e Fierzes ka rritur 268.5metra nga 1 meter qe ishte jave me pare.

Por gjithsesi KESH ende nuk e ka vene ne pune hidrocentrali per te mbledhur ujinper pjesen e fundit te vitit.